fbpx

Er du den heldige læser af løberen.dk, som skal have muligheden for at teste 3 af de nyeste modeller fra Saucony? Vi søger en nybegynder, en erfaren løber samt en hurtigløber. Er du én af dem?

Nu har du chancen for at få tilsendt 3 par spritnye løbesko fra Saucony og give din holdning til kende om oplevelsen. Som testløber for Saucony kommer du til at teste tre af Sauconys mest populære modeller – helt konkret Triumph ISO4, Liberty ISO og den hurtige Kinvara 9. Alle sko, som er lavet med det støddæmpende og responsive materiale Everun. Du kan læse mere om de enkelte sko længere nede.

Hvis du bliver udvalgt til at blive testløber, er det eneste krav, at du kan lide at løbe og gerne vil dele din erfaring med oplevelsen med en skriftlig feedback på de tre modeller. Du beholder naturligvis skoene bagefter. Din feedback vil efterfølgende blive publiceret her på løberne.dk.

Samlet værdi (3 sko): vejl. 4.500,-

Grib chancen og bliv en testløber for Saucony!

Sådan deltager du!

Ansøgningsperioden er slut! Sidste chance for at være med var torsdag d. 26. april 2018. Vinderne vil blive kontaktet direkte pr. e-mail.

Læs yderligere konkurrencebetingelser her loeberne.dk/konkurrencebetingelser.

Her er de sko, du kommer du til at teste!

TRIUMPH ISO 4
Triumph ISO 4 er giganten blandt velisolerede mængdetræningssko med en luksuriøs komfort. Tidligere versioner er udnævnt til verdens bedste sko og ”Best Update”. Triumph ISO 4 er den optimale, neutrale mængdetræningssko, hvor skoen er opdateret med en hel mellemsål i det innovative isoleringsmateriale EVERUN. 8 mm hæl til tå-drop i kombination med EVERUN TOPSOLE og MIDSOLE i fuld længde giver masser af støddæmpning fra hæl til tå med den største energigenvinding. Ydersålens TRI-FLEX-mønster giver en glimrende jordkontakt kombineret med den størst mulige fleksibilitet. Den nyopdaterede ISOFIT-pløs giver individuel tilpasning og omslutter foden på den absolut bedste måde, hvilket sammen med den vævede overdel i ENGINEERED MESH giver en pasform og komfort ud over det sædvanlige.

 • Støddæmpning: EVERUN MIDSOLE og TOPSOLE
 • Overdel: ISOFIT og ENGINEERED MESH
 • Ydersål: TRI FLEX
 • Vægt: Herre 306g/Dame 266g
 • Drop: 8 mm (28/20)

KINVARA 9
Kinvara 9 er favoritten blandt letvægtere som blander hurtighed, lav vægt, grundstabilitet og responsiv støddæmpning, hvilket har gjort den umådeligt populær blandt løbere på alle niveauer. 4 mm hæl til tå-drop og EVERUN TOPSOLE og EVA+ MIDSOLE i fuld længde giver mulighed for et effektivt og kraftfuldt afsæt med maksimal energigenvinding. Overdelen består af et tyndt og dynamisk medgørligt mesh, som forstærkes med FLEXFILM, og sammen med PRO-LOCK, en støtte rundt om mellemfoden, der kan tilpasses individuelt, giver den en pasform ud over det sædvanlige. Kinvara 9 er det perfekte valg til alle typer tempo- og tekniktræning, alternativt som en maratonsko til en dreven løber.

 • Støddæmpning: EVERUN TOPSOLE og EVA+ MIDSOLE
 • Overdel: PRO-LOCK og FLEXFILM
 • Vægt: Herre 213g/Dame 184g
 • Drop: 4 mm (23/19)

LIBERTY ISO
Liberty ISO er årets store nyhed fra Saucony! Skoen, som er udstyret med en let pronationsstøtte, byder på den optimale følelse af frihed og passer til både tempo- og distancetræning. Med en kombination af lav vægt, 4 mm hæl til tå-drop og meget fleksibilitet og medgørlighed er Liberty ISO en sko, som følger løberens bevægelser til perfektion. EVERUN MIDSOLE og TOPSOLE i fuld længde giver maksimal støddæmpning og energigenvinding. Overdelen består af vævet ENGINEERED MESH og den integrerede pløs ISOFIT, hvilket giver en strømpeagtig og omsluttende pasform hele vejen rundt om foden. For det bedst mulige greb og den bedste slidstyrke består ydersålen af CRYSTAL RUBBER.

 • Støddæmpning: EVERUN MIDSOLE og TOPSOLE
 • Overdel: ISOFIT og ENGINEERED MESH
 • Ydersål: CRYSTAL RUBBER
 • Vægt: Herre 275g/Dame 245g
 • Drop: 4 mm (22/18)

Læs mere på www.saucony.dk