Jakken til når himlen åbner sig

Det er aldrig helt til at vide, hvad vejret byder på, når du drager afsted på dine løbeture. Det kan skifte fra det ene sekund til det andet, hvorfor det er vigtigt at have helgarderet sin løbegarderobe, så der er tøj til alt slags vejr. Montanes nye model Minimus 777 jakke kan i denne sammenhæng være lige den letvægtsløbejakke, du mangler for at fuldende dit udvalg af løbetøj, der passer til det danske vejr.

Minimum 777 beskrives nemlig som den perfekte løbejakke til danske vejrforhold, når vejrguderne ikke viser tænder. Med sine tre ultra funktionelle lag og kun 140 gram er jakken vandtæt samtidig med, at den bidrager med høj åndbarhed (20.000 mm waterproof rating – 30.000g/m2 /24hrs). Dette er således en jakke, der er skabt til diverse forskellige vejrforhold med både regn- og blæsevejr.

Jakken har stor bevægelsesfrihed især i armene, og antallet af søm er minimalt. Minimum 777 Jacket kan nemt pakkes sammen i en lille integreret brystlomme, så den intet fylder, hvilket er en god detalje på de længere ture, hvor vejret pludselig kan vise sig fra sin bedste side. Derudover er brystlommen ideel til at opbevare GPS, mobil eller andre småenheder på turen. Den fås også som Pull-On jakke og har desuden en hætte fastsat, som skal sikre god beskyttelse af dit ansigt. Jakken fås i farverne Cloudburst Grey og Antarctic Grey, og
 Pull-On modellen fås i Alpin Sun og Black.

Konklusion

Minimum 777 er oplagt til løb og især trailløb, men kan også bruges til anden outdoor aktivitet som klatring og vandring. Den er designet til at have en lav vægt uden at gå på kompromis med funktion. Og er som sådan et stykke kvalitetsbeklædning til den krævende person.

Bedømmelse: ★★★★☆☆

Tester: Rasmus Kortz

Str.: S-XXL

Vejl. pris: 2.200,-

Web: www.montane.co.uk

Artiklen er fra LøbeMagasinet #86. Bestil abonnement på LøbeMagasinet her.