Godt hold og god finish

At købe en rigtig BH til løb er nok ét af de mest personlige og sværeste løbeprodukter for kvinder at blive enige om, da vi for det første alle er forskelligt bygget, sveder forskelligt og løber forskellige distancer. Selv er jeg 71 år, har løbet i over 40 år og nyder mine daglige 5 kilometer ture i skovterræn. Og tro det eller ej, men jeg har aldrig løbet med en sports BH før nu. Derfor må dette siges at have forandret mine løbeture gevaldigt, og det er nu blevet en helt anden oplevelse at løbe.

Denne sports BH fra Chantelle er ifølge producenten selv særligt velegnet til store barme, da den er lavet i et kraftigt støttende materiale. Den fås også kun i str. 70C og opefter (den mindste størrelse kan dog også bruges af en kvinde med 75B-skål). Førstehåndsindtrykket af BH’en er, at det er et lækkert produkt med en rigtig god forarbejdning både på yderog indersiden og et produkt med en flot finish. Den ligner i størrelse en almindelig BH. Den har brede forede stropper, der kan reguleres og laves til bryderryg, hvis man har brug for ekstra støtte.

Konklusion
Chantelle sports BH er lige til at tage på, sidder rigtig godt og er meget behagelig at bære. Den giver en rigtig god støtte til brysterne under løb, ligesom den har en super pasform. Den lever derfor fuldstændig op til det førstehåndsindtryk, jeg havde. Alle syningerne er flade sømme, specielt dem på indersiden, og der er således ingen generende sømme. Det smalle brystbånd under bøjlen giver BH’en en fin finish. Materialet (Polyamid 82% og Elastan 18%) er behageligt, blødt og åndbart, så BH’en føles stadig tør efter løbeturen. Alt i alt sidder den fantastisk, er lavet i et lækkert materiale og har en flot finish. Den er nem at vaske og tørrer hurtigt igen, og det har alt i alt været en fornøjelse at teste denne bh. Det eneste, man kan sætte en finger på, er prisen, men det er en pris værd at betale for at få en bedre løbeoplevelse.

Bedømmelse: ★★★★★☆

Tester: Mette Krantz Hvitved
Vejl. pris: 569,-
Web: www.chantelle.com

Artiklen er fra LøbeMagasinet #91. Bestil abonnement på LøbeMagasinet her.