fbpx

Dybt inde i Manu National Park, som ligger i Amazonas regnskov og løber fra Andesbjergene til Madre de Dios-floden, finder man uspoleret jungle og betagende tågeskov, og her er ”Euphoria, indescribable adventure” filmet.

Sondre Amdahl og Tommy Chens rejse begynder over skyerne, hvorfra man kan se ned i en massiv dal, hvor en ensporet vej løber gennem et hav af grønt. Skyerne ruller hen over trækronerne nedenfor, og luften omkring dem er tynd nok til at fordoble den indsats, der kræves for at bevæge sig. Lavlandet er kun tilgængeligt med båd, og naturen er fantastisk gådefuld, hvilket både gør regnskoven yderst velbevaret, og at så mange nu tiltrækkes af dens mørke underskov.

De to løbere fortsætter ned til et af stederne for UNESCOs verdensnaturarv og baner sig vej gennem 230 km i den brandvarme jungle, imens de er ved at blive kvalt af mudder og fugtighed, når de løber gennem flodkrydsning efter krydsning.

Awards:
Best Cinematography Extreme Adventure Film – Toronto Beaches Film Festival 2018
Best Action Sports Film – Colorado Film Award 2018
Official Selection hos Los Angeles Film Awards 2017, Ojai Film Festival 2018, Buenos Aires Running Film Festival 2018, Elements International Environmental Film Festival 2018, Maine Outdoor Film Festival m.fl.

INSTRUKTØR: Linda Sanders
MEDVIRKENDE: Tommy Chen, Sondre
Amdahl
LAND OG ÅR: USA, 2017
LÆNGDE: 22 min.
SPROG: Engelsk
LOCATIONS: Peru
UNDERTEKSTER: Ingen

Filmen vises sammen med Gobi.

Vises på følgende datoer:
Onsdag d. 21/11 kl. 21:30 i Cinemateket, København.
Søndag d. 25/11 kl. 20:30 i Cinemateket, København.
Lørdag d. 01/12 kl. 14:00 i Øst for Paradis, Aarhus.

Læs mere på adventurefilmfest.dk.

Se traileren til filmen her: