fbpx

Når Running Products Award | The Nordic Edition for første gang uddeles i København i forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon Expo, er det med ambitionen om at sætte fokus på tidens bedste og mest innovative produkter til løberne – set fra en nordisk vinkel.

Markedet for løbeprodukter er i hastig udvikling, og mængden af nye produkter i løbemarkedet sker eksponentielt. Og det både på materialefronten, designfronten samt på fronten for, hvorledes form og funktion sammentænkes til både eksisterende og nye løbere. Aldrig er der kommet flere spændende og innovative produkter på markedet.

Tidens mange løbeprodukter kommer dog ikke af sig selv. Der er en masse visionære brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Norden. Brands, som knokler med nye produkter og produktinnovation, således løberne kan blive den bedste mulige udgave af sig selv som løber.

På RUNNING PRODUCTS AWARD | The Nordic Edition zoomes således ind på 11 kategorier, som hylder produkter og brands fra hele løbeverdenen, som i 2018 kommer med nye spændende produkter og opgraderinger af eksisterende produkter, således de er med til at skabe de bedst mulige vilkår for løberne i Norden. Der vil være priser inden for bl.a. løbesko, innovation og teknologi.

Prisen uddeles i samarbejde med LøbeMagasinet og løberne.dk, og alle prisvinderne vælges af en fagjury fra de danske løbeverden. Vinderprodukterne bliver offentliggjort d. 10. maj og kan efterfølgende opleves på expoen under Telenor Copenhagen Marathon d. 10.-12. maj 2018. Du vil naturligvis kunne læse meget mere om de nominerede og vinderne her på løberne.dk samt i et senere nummer af LøbeMagasinet.

HER KAN DU OPLEVE PRODUKTERNE

De nominerede og vinderne bliver udstillet på Telenor Copenhagen Marathon Expo.

 

Adresse:
Sparta Hallen
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

 

Dato: 10.-12. maj 2018

Der er gratis entré for alle

 

Åbningstider:
Torsdag 10. maj kl. 12.00 – 18.00
Fredag 11. maj kl. 12.00 – 18.00
Lørdag 12. maj kl. 10.00 – 18.00