fbpx

Om LøbeMagasinet

Velkommen til LøbeMagasinet – magasinet til danske løbere!

LøbeMagasinet udkom første gang i 2008 og er Danmarks eneste magasin om løb. Magasinet udkommer 4 gange om året (pr. 2019) og har til fornemste opgave at inspirere de mange danskere, som har taget løb som motionsform ind i deres liv, herunder de mange, som hvert år træner op til de mange motionsløb.

Magasinet indeholder beretninger, interviews, tips, ideer og nyttig information for løbere, som enten skal udfordres med deres første marathon, tager skridtet videre til andre udfordringer eller helt simpelt bare vil holde sig ajour med de nyeste tendenser indenfor løb.

Desuden indeholder magasinet troværdige og fyldestgørende tests af løberens udstyr, fra de uundværlige sko til sekundært udstyr som rygsække og app’s til din smartsphone. I samarbejde med Danmarks bedste testere vurderer LøbeMagasinet årets produktnyheder, når de er inden for rækkevidden på hylderne.

LøbeMagasinet kan fås i udvalgte kiosker landet over samt i udvalgte løbe- og sportsbutikker samt bestilles som abonnement. Du kan også bestille et kombineret online og print abonnement som medlem af løberne.dk.

> JA TAK, LAD MIG PRØVE LØBEMAGASINET

> OVERSIGT OVER UDGIVELSER

> LISTE OVER KIOSKFORHANDLERE

> LÆSERSERVICE

> ANNONCØRINFO

Hvis du har ris eller ros til magasinet, ideer til artikler, test af produkter osv., er du meget velkommen til at skrive til os.

LøbeMagasinet udgives af Mediehuset Luksus, som er specialiceret i nicheindhold rettet mod en aktiv fritid.

CVR: 26807980

Chefredaktør, Sofie Hvitved: sofie@lobemagasinet.dk
Redaktionel kontakt: info@lobemagasinet.dk
Support på LøbeMagasinet: support@lobemagasinet.dk