Lørdag den 6. februar åbner LØBEREN en ny butik med en ambition om at adskille sig fra alle de traditionelle specialforretninger for løbere. 
Løberens direktør Ebbe Nielsen siger om den ny butik.
“Vi har nytænkt, hvad det vil sige, at være en løbebutik. Vi hæver overliggeren og vil præsentere Løbedanmark for en eksklusiv og inspirerende butik, der i sig selv vil være en oplevelse at besøge,”
“Vi har designet og indrettet butikken i tæt samarbejde med vores største leverandører og to reklamebureauer fra henholdsvis Rotterdam og London. Butikken bliver blandt de første i Europa til at præsentere de nyeste og mest eksklusive løbeprodukter, som du ikke finder andre steder”.
“Det skal være nyt, lækkert og inspirerende at besøge butikken. Derfor har vi arbejdet uhyre meget med indretningen og stylingen af butikken – både fysisk og digitalt. Vi arbejder med nogle meget korte sæsoner og mange produktlanceringer, så der hele tiden sker noget nyt og lækkert i butikken,” siger Ebbe Nielsen.
Den nye butik åbner iøvrigt dagen efter LØBERENs 20 års fødselsdag, der med åbningen bliver fejret på fornemste vis.
Nyt digitalt koncept
Med åbningen af butikken i København, bygger LØBEREN videre på deres i forvejen etablerede digitale koncept, hvor onlineuniverset og butik kædes sammen via integrerede løsninger i butikken, der skal være med til at inspirere og fuldende købsoplevelsen.
“Vores hjemmeside og sociale medier er en stor del af vores identitet og kommunikation. Det er medier, som kunderne bruger flittigt for blive klædt godt på mentalt og fysisk, så de kan nå deres løbemål.”
”Men i LØBEREN København tager vi det skridtet videre, og integrerer onlineuniverset som en helt naturlig og bærende del af butiksindretningen. Kunden vil fra det øjeblik vedkommende træder ind i butikken blive mødt af en lang række skærme, hvorpå de kan se de flotte film med de nyeste løbeprodukter. Et live-feed af billeder fra vores mange kunder strømmer ind på skærmene,” siger Ebbe Nielsen og fortsætter:
“Man kan gå på opdagelse på vores hjemmeside og læse om alle produkterne og om, hvordan man kommer i gang med at løbe sin første 5 km’er. Formålet er, at inspirere og vejlede, så man som kunde går hjem med en fornemmelse af, at den her butik, og den her købsoplevelse, var noget helt specielt”.
Central placering
Den nye butik ligger på Nørre Farimagsgade 65, kun et par minutters gang fra Nørreport Station og Torvehallerne. Det LØBERENs forhåbning, at løbere fra både København og resten af Danmark vil besøge den nye butik, når de vil se de nyeste trends inden for løb.
“Vi arbejder på, at LØBEREN København bliver et samlingssted for løbere i København. Et sted,  hvor man går hen, når man vil inspireres og have en kompetent vejledning. Vi vil derfor, i løbet af foråret, arrangere en længere række af foredrag, workshops i butikken og løbetræninger rundt i København,” siger Daniel Greve, der bliver den nye chef i den 400 m² store butik.
e.
Praktisk info
  • Adresse: Nørre Farimagsgade 65, 1364 København K
  • Åbningsdato: 6. februar 2016 kl. 10.00
Løberen_CONCEPT.pdf
Løberen_CONCEPT.pdf
Løberen_CONCEPT.pdf
Facade_løberen_køberenhavn