fbpx

Læs om de nominerede til den første udgave af Running Products Award | The Nordic Edition, som uddeles i København i forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon Expo i denne uge.

ÅRETS INNOVATIVE LØBEPRODUKT

 

REEBOK LIQUID FLOATRIDE RUN
Der er gået to år, siden Reebok præsenterede verden for deres Liquid 3D-produktionsteknik. Det, som dengang var et eksperiment, er i år masseproduceret i den nye Reebok Liquid Floatride Run sko. En sko, som takket være den nye produktionsteknik, er 20% lettere end de traditionelle Floatride Run sko.

JABRA ELITE SPORT
Danske Jabra er kun overgået af Apple, når det kommer til at sælge høretelefoner globalt. En succes, som er kommet i hus takket være en række teknisk avancerede, trådløse sportsheadset. Af disse står Jabra Elite Sport ud med deres præcisionspulsmåler i øret, hvor pulsen måles via blodårer i kanten af øret, og målingen har vist sig at være mere præcise, end hvad man traditionelt har fået som løber, hvorfor disse kan udregne din Vo2/max-niveau og vurdere din kondition markant bedre end andre produkter.

UNDER ARMOUR HOVR PHANTOM CONNECTED
Løbeskoen, der gør løberen digitalt forbundet via den indbyggede ”Record Sensor”-teknologi, som tracker og analyserer løbeturen. Det hele kombineret med en ny innovativ støddæmpning med Under Armours nye HOVR-teknologi, som er designet til at give en masse energi tilbage til løberen. Overdelen består af Microthread, som tørrer hurtigt og giver en åndbar og kompressionsfølende pasform, der fremmer en let retningsmæssig styrke, samt har en 3D-formet midtfodspanel med laserperforeringer for en øget ventilation samt strikket ankelkrave, der giver en blød pasform.

SCOSCHE RYTHM24
En ny type optisk måleenhed til armen til folk, som vil have den store datapakke, når de træner. Og det er uanset, om man løber, cykler eller svømmer. Den kommer med indbygget hukommelse, der måler puls, kadence, hastighed m.m., hvor man samtidig har et lille display, hvor man kan følge med. Ligesom den kan snakke sammen med andre enheder, uanset om det er over ANT eller Bluetooth.

 

ÅRETS HØRETELEFON TIL LØB

 

MIIEGO AL3+
Trådløse høretelefoner fra danske MIIEGO, som er udviklet til sport og løb. De sidder stabilt over ørerne, har mere end 11 timers batteritid og tåler ligeledes sved og regn.

JABRA ELITE ACTIVE 65T
Udviklet til de aktive brugere, der ønsker en true wireless stemmestyrings- og musikoplevelse, mens de træner. Høretelefonerne har et forbedret greb qua en særlig coating, integreret accelerometer til tracking features og IP56 sved, vand og støv-certificering. Elite Active 65t har fem timers batteritid på en enkelt opladning og yderligere to opladninger i etuiet.

JAYBIRD RUN
Fuldstændig trådløse earbuds, der tilbyder en radikalt fri løbeoplevelse. Jaybird RUN er designet ud fra indsigter fra topløbere rundt om i verden, og leverer en sikker, løbespecifik komforttilpasning, svedtæt, vandresistent og tilpasset lyd. Alt dette indpakket i en smukt designet, ledningsfri, letvægts- og kompakt form, der giver 12 timers bærbar batterilevetid med det medfølgende opladningsetui.

SONY SP700N
Få mest muligt ud af hver træning med de trådløse WF-SP700N-hovedtelefoner. Støjelimineringsteknologi lukker forstyrrelser ude og holder dig fokuseret, mens Ambient Sound-tilstanden lader dig nyde musikken uden at lukke omgivelserne ude. WF-SP700N er designet til den aktive, stilbevidste musikelsker. Hovedtelefonerne er til både til hverdagsbrug og løb. Truly Wireless-designet giver den ultimative frihed til enhver form for sport, hvor du ikke skal bekymre dig om ledninger, der kommer i vejen. Har op til 3 timers batterilevetid og kommer med et kompakt one-touch-open opladningsetui, som giver 2 ekstra fulde opladninger, så du i alt får 9 timers batterilevetid.

 

ÅRETS LØBEUR

 

GARMIN FENIX 5 SAPPHIRE
Garmin fēnix 5 GPS er et multisportsur til atleter, som er pakket med nye avancerede træningsfunktioner og performance-widget i stilfuldt og atletisk design. Den fås i tre størrelser, og det ultimative fēnix 5X (51 mm) er med TOPO-kort i farver. Alle modeller har håndledsbaseret pulsmåler.

FITBIT IONIC
Fitbit Ionic-uret er designet til at redefinere, hvordan vi lærer og forstår vores sundhed. Du får en personlig træner med Fitbit Coach: En personlig træner, som giver dig dynamiske træningsøvelser, der – baseret på feedback fra dit håndled – tilpasser sig dit træningsniveau. Ionic har også forbedret urets pulsaflæsning, som med stor nøjagtighed blandt andet måler din aktivitet, forbrændte kalorier og hvilepuls, ligesom den kommer med en SPO2-sensor til at estimere iltindholdet i blodet, som åbner for nye muligheder, såsom at tracke vigtige indikatorer for dit fremtidige helbred, herunder søvnapnø og hjerteflimmer.

GARMIN FORERUNNER 645 MUSIC GPS-LØBEUR
Forbedr din præstation med det nye Forerunner 645 GPS-løbeur, der har håndledsbaseret pulsmåling, avanceret løbedynamik og tracking af din præstation. Derudover har du mulighed for at overføre op til 500 sange, og så kommer det med Garmin Pay Ready kontaktløs betalingsløsning, så man kan lade penge og kreditkort blive derhjemme.

APPLE WATCH SERIES 3
Apple er svær at komme uden om i markedet for smartwatches til løbere – især efter den opdaterede version har fået GPS samt mobilforbindelse, så du kan tage telefonen, sende beskeder og streame musik, selvom du ikke har telefonen med. Man kan ligeledes tilslutte uret til kompatibelt udstyr i træningscenteret, helt trådløst via den særlige GymKit kobling.

POLAR M430
Et løbeur fra Polar, som med avanceret GPS og optisk pulsmåler ved håndled, er den perfekte løbemakker til at tracke og forbedre træning og form. Uret vejer blot 51 gram og kan holde strøm i op til 8 timer med GPS og optisk pulsmåler. Med Polar Smartcoach kan man ligeledes lave konditionstest, analysere ens træningsbelastning, og med Smart kalorier bliver det nemmere og mere præcist at holde øje med kalorieforbrænding. Løbes der indenfor, kan M430 også tracke ens oplysninger.

 

ÅRETS BÆREDYGTIGE LØBEPRODUKT

 

BUFF RUN COLLECTION DRYFLX
Den nye DRYFLX løbekollektion fra Buff er lavet af et nyt ultralet og elastisk materiale DRYFLX, en ny 4-way-stretch teknologi, hvor grundmaterialet er genbrugsplast, som er lavet af 2 genbrugte plastflasker. En spændenden tendens, som også går igennem flere af Buffs produkter, som bliver lavet med omtanke for miljøet, og det er både materialerne, men også produktionsmæssigt, hvor produktet er lavet 100% i Europa, og derfor bl.a. ikke bruger så meget energi til at fragte produkterne.

ADIDAS PARLEY
Adidas gik i 2016 sammen med organisationen ”Parley for the Oceans” om at producere sko og tøj af plastikrester fra verdenshavene. Først var tiltaget kun tænkt i begrænset omfang, men sidenhen er Adidas gået helhjertet ind i projektet, blandt andet med en hel række af Boost-løbesko, der er fremstillet ved genanvendelse af for eksempel gamle fiskenet. Ifølge Adidas genbruges der i hver sko, hvad der svarer til 11 plastikflasker. Adidas har i 2017 solgt 1 million af de miljøvenlige sko, og i år håber Adidas at sælge fem millioner par.

COLUMBIA OUTDRY EX ECO JACKET
Med Columbia OutDry Extreme kan du holde dig tør på løbeturen på selv de mest regnfulde dage med god samvittighed. OutDry-membranen sidder på jakkens yderside. Alle syninger er tapet, så regnen ikke kommer igennem. Jakken er PFC-fri og lavet af genanvendt polyester. Et must for løbere, som ønsker en fuld funktionel membranjakke, men som stadig ønsker at passe på naturen og dens ressourcer. Desuden er alle lynlåse m.m. lavet af genbrugsmaterialer, samt den grå udgave af jakken er farvet ved hjælp af kul og dermed helt uden kunstig kemi.

 

ÅRETS LØBESOK

 

CEP RUN SOCKS 2.0
Med Run Socks 2.0 arbejder du dig op til perfekt topform. Den målrettede anvendte medi compression i læggen reducerer muskelømhed, øger koordineringen og sørger for endnu flere kræfter i benene, og at du genvinder dine kræfter hurtigere efter dit løb. Stabilisering af ankel og fod giver et perfekt hold, og det svedafvisende materiale sørger for optimalt fodklima. Ud over at den er rar at have på, så giver den tætsiddende, anatomisk udformede foddel ikke vablerne en chance. Ingen udfordring er for stor, ingen vej for lang og intet mål uopnåeligt med de innovative, men gennemtestede Run Socks 2.0.

GRIPGRAB LIGHTWEIGHT SL SOCK
Lightweight SL er en ultralet sok i et elegant design. Sokken er udført i blødt Coolmax-materiale, der er svedtransporterende, og som gør sokken perfekt til løb i varme omgivelser. Sokken er designet med åbne mesh zoner, der sikrer høj åndbarhed og er fremstillet med sømløs tålukning for at yde maksimal komfort.

NORRSKOV MOVE LIGHT MINI SOK
Norrskov Run Light Mini er en ultralet og funktionel løbestrømpe lavet i en blanding af 50% Merino uld og 50% funktionelt syntetisk materiale. Strømpen har mesh og ekstra ventilation for bedre temperaturregulering, og har ekstra materiale på hæl og forfod for ekstra og holdbarhed. Sokken har ligeledes en ekstra lang garanti på strømperne: 100 dages tilfredshedsgaranti og 5 års gennemslidsgaranti.

 

ÅRETS ACCESSORY

 

MIIBELT PRO
Funktionelt løbe/triathlonbælte til længere distancer. Kan blandt andet rumme en iPhone 7 Plus i den sved- og vandtætte lomme og har ligeledes 6 holdere til gels. Alle med indvendige silikone streger, så gelene ikke glider ud under bevægelse. På lommens bagside er der også tilføjet streger af silikone, som ’bidder’ fast i tøjet og dermed sikrer, at bæltet ikke rykker sig. Derudover har den to flytbare og aftagelige holdere til startnummer + refleksstreger.

GRIPGRAB FREEDOM SEAMLESS THERMAL BASE LAYER LS
Et banebrydende baselayer, der kombinerer high-performance funktionalitet med en helt unik og adaptiv pasform. Den er baseret på en high-tech strikke-teknologi (warp-knit), der gør, at den tilpasser sig kroppens form, takket være en ekstraordinær fleksibilitet. Den helt igennem sømløse konstruktion eliminerer store og irriterende syninger. Den benytter Dryarn polypropylen-microfiber, der ud over at være dermatologisk testet også er bakteriehæmmende og reducerer dårlig lugt. Trådene løber ligeledes ikke, hvis der bliver revet hul i materialet.

BUFF RUN COLLECTION DRYFLX
Den nye DRYFLX løbekollektion fra Buff er lavet af et nyt ultralet og elastisk materiale DRYFLX, en ny 4-way-stretch teknologi, som giver en ekstra god pasform. Materialet er ligeledes 360°-refleksivt, som giver god synlighed i mørket.

PETZL NAO+
Den nye udgave af Petzl Nao, som nu kan lyse op til 575 lumen i forhold til den tidligere model på 315 lumen. Levetiden er forbedret til 12,5 timer i stedet for 8 timer. Petzl Nao har Reactive Lighting Technology, hvor en lyssensor selv kan blænde op og ned, så lyset passer til dig og omgivelserne. Lyssensor-funktionen er tiltænkt orienteringsløbere, for at de undgår blænding af genskin, når man tjekker sit kort. Føleren registrerer lyset på kortet og skifter automatisk ned på nedsat lysstyrke. Den har 2 LED-lamper (en bredstrålende og en fokus) samt en afstandsmåler. Lampens 4 lysindstillinger kan justeres via den medfølgende software.

 

ÅRETS NEWCOMER LØBESKO

 

361 SPIRE3
Det kinesiske brand 361° er på vej ind på det europæiske marked med deres filosofi om at lave løbesko, som får løberen til at performe bedre end forventet med tanken om at være ”one degree beyond”. Brandet har allerede sat sig på det tyske, italienske og engelske specialmarked – og nu er tiden kommet til norden og dermed Danmark! 361° Spire 3 er deres topmodel i det neutrale segment, hvor der til denne er lavet en ny geometri på mellemsålen med deres QU!KFOAM-teknologi, for at give brugeren en endnu bedre støddæmpning og respons, samt den har en overdel uden generende syninger.

REEBOK FLOATRIDE RUN FLEXWEAVE
Årets store løbesatsning fra Reebok er en sko, som kombinerer Flexwave-vævning og Floatride-skum. Dvs. overdelen er vævet med Reeboks revolutionerende nye 8-tals vævningsmetode, som gør overdelen mere fleksibel end før. Sålen er designet med Reeboks Floatride-skum, som sikrer en fantastisk energi retur, når du løber.

COLUMBIA BY MONTRAIL VARIANT X.S.R.
Den første landevejssko fra Montrail, som ellers er kendt for at lave trailsko. X.S.R. betyder Cross Surface Trainer, dvs. en sko til det hele – fra trails til asfalt. Skoen kommer med en mønstret slidsål med en dybde på 3.5 til 5 mm, for at opnå det perfekte greb mod underlaget, hvis man løber i det fri, men designet så skoen stadig tillader nem afvikling på hårdt/fladt underlag. Designmæssigt har den god plads til tæerne. Overdelen er fleksibel, og pløsen er let polstret. Alt sammen for at gøre det så behageligt som muligt at løbe på alle underlag.

 

ÅRETS TEMPOLØBESKO

 

NIKE ZOOM FLY
Nike Zoom Fly-løbeskoen er konstrueret med en kulfiberindsprøjtet nylonsål inspireret af VaporFly 4%, Nikes mest effektive marathonsko til dato. Det gør den til det perfekte svar på kravene til dine hårdeste tempoløb, lange løbeture og løbsdage. Den kulfiberindsprøjtede nylonsål i mellemsålen giver dig en følelse af, at du bliver drevet frem for hvert skridt, så du kommer meget tættere på dine mål. Lunarlon-stødabsorbering kombinerer blødt og fast skum og giver en balanceret stødabsorbering, stabilitet og afsæt uden at opgive komforten. Og en næsten sømløs Flymesh-overdel i ét stykke er designet til at være mere åndbar på toppen af din fod, så den hjælper med at holde dig kølig, når løbeturen bliver mere krævende. Ultralette Flywire-tråde omslutter din fod, jo mere du strammer dine snørebånd, og giver en sikker pasform, der bevæger sig sammen med dig.

SAUCONY KINVARA 9
En let, neutral løbesko med et lavt drop, der er ideel, hvis du vil arbejde med din løbestil, bruge den som konkurrencesko eller endda også til længere ture, hvis du er trænet. Skoen har et drop på 4 mm, hvilket gør det lettere at lande lidt længere fremme på foden, og gør dermed skoen uhyre velegnet til dig, der arbejder med din løbeteknik ud fra principperne i natural running. I mellemsålen benyttes Sauconys EVERUN-materiale, hvilket giver en let og meget responssiv stødabsorbering med en god holdbarhed til trods for sin lethed. EVERUN er et langt mere livligt og responsivt materiale, der er placeret som en topsål, ovenpå mellemsålen og lige under indlægssålen. Det giver en blødere landing på hælen, fordeler belastningen bedre ud igennem skoen og reducerer trykket på forfoden. Overdelen er designet i mesh med FlexFilm-teknologi, hvilket giver en sømløs følelse, og dermed gør skoen blød og fleksibel på foden, samtidig med at den sidder godt fast på foden.

ADIZERO SUB 2 BOOST LIGHT
Løbeskoen, som er fremstillet til verdens bedste løbere. Adizero sub 2 løbeskoene er beregnet til at bryde barrieren på to timer til dit næste marathon, og er designet til elitesportsudøvere på løbsdagen, ikke til træningsløb. De ultralette sko har en åndbar mesh-overdel, der giver en fastlåst pasform, samt en Continental Rubber-ydersål til at give optimalt greb både i regn og sol. Boost Light giver samme returenergi som Boost, men er endnu lettere og derfor mere løbeøkonomisk.

DIADORA BLUSHIELD FLY HIP
En let og meget fleksibel løbesko, som også kan anvendes til intervaltræning. Diadora Mythos Blushield Fly Hip 2 er bygget på Diadora Blushield-teknologi, der giver en utrolig blød stødabsorbering og korrigerer en eventuelt overpronation. Det unikke ved Blueshield-teknologien er, at den tilpasser sig alle løbestile. Blushield-mellemsålen er pakket ind i et blødt Elaston EVA-skummateriale. Skoens indlægssål er en udskiftelig Ortholite sål, der er anatomisk udformet og giver en blød og behagelig fornemmelse ved første skridt. Diadora Mythos Blushield Fly Hip 2 er designet med en FleXoft sål, der sørger for, at skoen er yderst fleksibel og kan arbejde med fodens bevægelse på en naturlig måde. Duratech 5000 gummiblanding sikrer en høj slidstyrke, så skoen kan bruges til mange kilometer på landevejene.

SKECHERS GOMEB SPEED 4
Super temposko med en overdel i sømløs strikket materiale og 5GEN-støddæmpning, samt M-strike teknologi, som fremmer landing længere fremme på foden pga. sålens opbygning.

 

ÅRETS MÆNGDETRÆNINGSKO

 

DIADORA MYTHOS BLUSHIELD HIP 3
En opdateret udgave af Mythos Blushield Hip 2, hvor små justeringer og forbedringer har gjort skoen endnu bedre og mere komfortabel. I version 3 er vægten blevet reduceret, og den har tabt sig cirka 6 gram, som kan hentes i den nye 3D AirMesh. Det er en løbesko bygget med en filosofi om, at alle løbere kan løbe i denne model, så den kan bruges til både overpronation til supinationsløbere. Blushield-teknologien sikrer en blød og korrigerende mellemsål, der individuelt går ind og retter en eventuel overpronation. Skoen har en mellemsål, som er pakket ind i Elaston EVA-skummateriale. Med en anatomisk Ortholite indlægssål giver det en utrolig behagelig og blød fornemmelse ved først skridt. Skoen er designet med 2-lags 3D AirMesh, som har fået en antibakteriel behandling, og er helt sømløs.

SAUCONY TRIUMPH ISO4
Her er tale om en mængdetræningssko i luksusklassen, der henvender sig til løberen, der har en neutral og stabil skridtafvikling. Brugen af EVERUN giver et responsivt afsæt, der er hele 83%, hvor den er 75% fra en traditionel EVA-mellemsål. Den øgede støddæmpning giver en fantastisk løbsoplevelse og et skånsomt løb. Ydersålens TRIFLEX mønster har et meget fleksibelt greb og giver et effektivt afsæt. Overdelen er lavet med ISOFIT, som dynamisk tilpasser sig foden og sikrer en god pasform over hele foden. Hælen er med en blød polstring, så skoen sidder meget behageligt.

UNDER ARMOUR HOVR SONIC
Sonic-skoen er lavet med Under Armours HOVR-teknologi, som er med til at minimere stødet under løb og sørger for at returnere den energi, der lægges i løbet. Den har ligeledes en udtagelig antimikrobiel Ortholite indlægssål, som bliver formet efter foden for tilpasset komfort og stødabsorbering. Skoen har ekstra responsivt materiale under forfoden og slidstærkt gummi under hælen for at absorbere stød.

361 SPIRE3
Spire 3 er det kinesiske brand 361°s topmodel i det neutrale segment, hvor der til denne er lavet en ny geometri på mellemsålen med deres QU!KFOAM-teknologi, for at give brugeren en endnu bedre støddæmpning og respons, samt den har en overdel uden generende syninger.

HOKA ONE ONE CAVU
En alsidig mængdetræningssko med det intelligente PROFLY støddæmpende materiale, som er blødere i hælen for en bedre stødabsorbering – og en mere hård forfod for bedre energi i afsættet. Har en ydersål lavet med RMAT-materiale for bedre stabilitet.

NIKE EPIC REACT FLYKNIT
En løbesko, som er lavet til at give en god komfort. Nike React-skumsålen er responsiv, men alligevel let, slidstærk og samtidig blød. Når foden lander, reagerer sålen på styrken af dine skridt, så jo hurtigere du løber, jo større følelse af fremdrift får du igen. Sammenlignet med den tilsvarende bløde Nike Lunarlon-polstring får du 13% mere energi igen med React. Skumydersålen kan holde til det hårde slid på mange kilometer, men den modstår komprimering og holder sin form. Flyknit-materialet former sig efter din fod og skaber en tætsiddende fornemmelse. Med støvlekonstruktionen er pløsen en sømløs del af overdelen.

 

ÅRETS STABILISERENDE SKO

 

DIADORA MYTHOS BLUSHIELD ELITE
En løbesko udviklet til alle typer løbestil. Med den innovative Blushield-teknologi på tværs af hele fodområdet sikrer det, at hele fodafviklingen er individuelt afbalanceret, så en eventuel overpronation bliver korrigeret i landingsfasen. Det er den perfekte løbesko til dig, der søger en allround træningssko med fantastisk støtte, absorbering og komfort. Mellemsålen er lavet af Elaston EVA-skum og Blushield-teknologi, der udover en utrolig behagelig komfort også absorberer vibrationer i landingsfasen og forbedrer fleksibiliteten. Skoen har en anatomisk Ortholite indlægssål i et blødt og absorberende PU-skum materiale, der giver en ekstra dimission af komfort.

MBT CUSHIONING ZEE 18
En sko, der bringer stødabsorption til nye højder. Et oplagt valg for løberen, der løber langt eller restituerer efter lange løb. Overdel i luftig mesh, formstøbt hæl for bedre stabilitet og udtagelig indersål. Den unikke tri-density sålkonstruktion sikrer hurtig trykfordeling mod midtfoden, hvor trykket optages i sålens stabile kileformede midte. Den sikrer ligeledes en optimal aflastning, trykfordeling og stabilitet under løb. Den store og afrundede kile i hælen sikrer god stødabsorption samt en stor flade til at optage og fordele trykket ved hæl-landing. Pivot strike (det stabile kileformede midte) optager og fordeler hurtigt trykket under kroppen, hvor belastningen er mindst. Den let buede sål sikrer naturlig fremdrift. Alt i alt belastes kroppen mere jævnt og trykfordelingen fra hælisæt til afsæt forbedres. Optimal til restitution efter lange løb.

SKECHERS GORUN FORZA 3
En letvægts stabilitets løbesko / pronation løbesko med masser af stødabsorbering, støbt hæl kappe, som giver en stabil og sikker pasform, og M-strike teknologi, der fremmer landingen længere fremme på foden pga. sålens opbygning. Er designet med 3D struktureret mesh for ekstra støtte og åndbarhed. Gummi på ydersålen, som giver et godt greb og længere holdbarhed.

 

ÅRETS REHAB PRODUKT

 

CEP ORTHO PRONATION CONTROL COMPRESSION SOCKS
Ét af de nyeste produkter fra CEP, som er designet til at give en ekstra støtte med tape-support til fodens naturlige pronation, således at den kan nedsætte overpronation. Den har specielt meget støtte ved svangbuen, tilføjer ekstra støtte og forhindrer skader. Strømperne forhindrer ligeledes vabler.

MBT PERFORMANCE GT 17
Et godt valg for dig, der løber regelmæssigt eller har lyst til at begynde og samtidig undgå for meget belastning. Den unikke sålkonstruktion sikrer hurtig trykfordeling og stor stabilitet under løb. Belastningen på kroppen reduceres og løbeøkonomien forbedres. Overdel i luftig air mesh, udtagelige indersåler og ydersål af slidstærkt EVA/gummi.

ME-MOVER
En dansk udviklet stepmaskine på hjul, som er lavet i samarbejde med fysioterapeuter og læger. Den kan bruges som fritstående træningsredskab eller erstatning for cyklen, i hverdagen, hver dag, for alle og enhver. Me-Mover’en er meget skånsom og sikker at bruge, med zero impact på knæ, ankler og led. Med en naturlig holdning kan den bruges selv meget tidligt i genoptræning. Den har vist sig være effektiv såvel som generel konditionstræning, men i endnu højere grad til at styrke og give stabilitet i samtlige større led samt ryg og nakke. Dvs. den aktiverer stort set samtlige svage punkter for løbere, hvorved at bruge Me-mover som komplimenterende træning, undgår man oftest fremkommende skader.

HOKA ONE ONE RECOVERY FLIP
Du har lige løbet dit livs løb, men dine fødder har brug for at få noget luft og restituere hurtigst muligt. Her kommer Hoka One One Recovery Flip ind i billedet med en oversized sål og metarocker, som tilsammen giver den bedste komfort og support.

 

HER KAN DU OPLEVE PRODUKTERNE

De nominerede og vinderne bliver udstillet på Telenor Copenhagen Marathon Expo.

 

Adresse:
Sparta Hallen
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

 

Dato: 10.-12. maj 2018

Der er gratis entré for alle

Åbningstider:
Torsdag 10. maj kl. 12.00 – 18.00
Fredag 11. maj kl. 12.00 – 18.00
Lørdag 12. maj kl. 10.00 – 18.00