fbpx

Vil du glæde en løber, du holder af, med den perfekte julegave, eller leder du selv efter inspiration til ønskelisten? Så læs med her, når vi kommer med vores bud på gaver til at lægge under juletræet til løberen anno 2018.

ADIDAS TERREX TWO PARLEY

Til dig, der ønsker at værne om planeten

Adidas solgte 1 million sko lavet af plastik fra havene i 2017. Det tal vil de gerne gøre mere end dobbelt så stort i 2018, hvor kampen om at passe på vores klode intensiveres. Hvor de første Parley-modeller var rettet mod landevejsløb, er serien nu også udvidet til trail. Trailløbesko som er designet fuldt funktionelle og med stor komfort ? men også med omtanke for miljøet, så du nu kan slappe af, velvidende at dine sko gør noget godt for planeten ? ikke omvendt. Overdelen i mesh er vanen tro lavet med garn spundet af genanvendt havplastik, og det giver en let og støttende sko. Den rillede ydersål giver sikkert greb i al slags vejr, mens EVA-mellemsålen dæmper hvert skridt, så du kan løbe længere.

Vejl. pris: 1.199,-
Web: adidas.dk

UNDER ARMOUR FAT TIRE 3

Oplevelsen af at være lidt federe

Fat Tire Boa bringer det samme til trailløb, som de brede dæk bragte til mountainbike. Den kombinerede Charged Cushioning-mellemsål er yderst responsiv, mens Michelin-ydersålen og Boa Closure-systemet låser din fod og giver et præcist greb, så du kan løbe sikkert i alt terræn.

Vejl. pris: 999,-
Web: underarmour.com

COLUMBIA MOUNTAIN MASOCHIST IV OUTDRY EX WINTER

I regn og slud skal løberen ud

Denne opgradering af Mountain Masochist IV er tilpasset koldt vejr med sin bløde fleeceforing. Den vandtætte, øvre del med integreret softshell-gaiter holder regn, slud, sne og snavs ude. Mellemsålen giver ekstraordinær støddæmpning og stabilitet, mens ydersålen giver forbedret fremdrift. Alt sammen så intet vejr stopper dig, når vinteren kommer.

Vejl. pris: 1.000,-
Web: columbia.com

BROOKS RICOCHET

Det du giver til skoen, giver ricochet dig tilbage

Ricochet er per definition en neutral løbesko, men med en fast hælkappe og kontant sål, kan man forvente en god stabilitet. BioMoGo DNA- og DNA AMP-teknologien i mellemsålen giver lav vægt kombineret med et superhøjt niveau af ?energy return?. Som navnet antyder: Det du giver til skoen ? giver Ricochet dig tilbage.

Vejl. pris: 1.200,-
Web: brooksrunning.com

SKECHERS GORUN MAXTRAIL 5 ULTRA

Godt greb I vintervejret

Skechers sko er lettere og mere responsiv end nogensinde før. Den er komfortabel og har maksimal støddæmpning ? perfekt til trailløb, eller til løbere som vil have en vintersko med godt greb i underlaget. Den 6mm høje ydersål giver stødbeskyttelse og et optimalt greb, øger vridningsstabilisering, og hjælper skridtafviklingen.

Vejl. pris: 1.299,-
Web: skechers.dk

PATAGONIA CAPILENE AIR HÆTTETRØJE

Verdens bedste mellemlag?

Patagonias nye mellemlag er lavet med 3D-strik af 51% merinould og 49% genbrugspolyester, designet for at optimere åndbarheden, tørretiden og svedtransporten, også når det er koldt og blæsende. Trøjen er sømløs, modstår lugt og giver sammen med den høje krave og den anatomisk formede hætte masser af varme. At den tillige er lavet med omtanke for miljøet gør det til den perfekte julegave.

Vejl. pris: 149,-
Web: patagonia.com

NEWLINE BLACK PRINTED WARM TIGHTS

Til dig, der vil holde varmen

Til kvinderne har Newline lavet en tight med et grafisk mønster og en børstet termoinderside, som både er varm og svedtransporterende. Tighten har en bred elastiktalje med løbesnor og integreret lynlåslomme bagpå. Den er konstrueret med flade sømme, som skal være med til at sikre optimal funktionalitet og komfort.

Vejl. pris: 600,-
Web: newlinesport.dk

WILL’S VEGAN SHOES & ACCESSORIES CO. ? OAKES CROSS RUNNING

Den veganske løbesko

Kan man som løber vælge løbesko, der er produceret uden brug af materialer og produkter fra dyr? Ja, er svaret. I en tid hvor det står klarere og klarere, at man som løber har et valg, herunder at få gavn af plantebaseret kost, er næste skridt de hyperfunktionelle løbesko, som har omtanke for dyrelivet. Dvs. løbesko, som er CO2-neutrale, veganske og etisk fremstille til løbere og andet godtfolk, der vil have løbesko med en renere samvittighed. Og kan skoene så klare mosten? Ja, Oakes Cross Running-modellen er udviklet til verdensrekordholderen, Fiona Oakes, så den er bygget til at kunne klare de mest ekstreme omgivelser.

Vejl. pris: 1.050,- (kan kun købes online)
Web: wills-vegan-shoes.com

Artiklen er fra LøbeMagasinet #107.