Som det er kutyme ved de største løb, så er der også op til starten på VM i halvmarathon en stor Expo, hvor du blandt andet finder os her på LøbeMagasinet.

VM i halvmarathon byder også på en stor Expo

VM i halvmarathon byder også på en stor Expo

Startskuddet til VM i halvmarathon lyder først lørdag den 29. marts, men allerede tirsdag den 25. marts åbnes dørene til den store expo i Sparta hallen på Østerbro.

Hils på LøbeMagasinet
Expoen byder på en masse stande, hvor forskellige producenter vil fremvise og sælge deres produkter. Der er altså rig mulighed for at få investeret i nyt udstyr eller blot se, hvad der rører sig på markedet. Mens du alligevel er på Expoen, hvor startnummeret skal afhentes, så kan du også lige slå et smut forbi LøbeMagasinets stand og hilse på.

Den første stemning
Det er ofte også sådan, at når man som løber først besøger expoen, så får man også det første sug i maven, og man mærker den første stemning, for nu er løbet tæt på. Der er heller ingen tvivl om, at stemningen til VM i halvmarathon bliver helt speciel med bands og underholdning langs hele ruten, og mon ikke også expoen bliver en, man vil huske. Den er i hvert fald åben fra tirsdag den 25. marts til fredag den 28. marts, alle dage i tidsrummet 10.00-20.00