fbpx

Vidste du, at Diadora med deres Blushield teknologi har forandret, hvad en løbesko teknisk formår? En løbesko, som folk i branchen siger, ændrer måden vi tænker det at løbe på? Hvis ikke, så kom bag teknologien her!

Hemmeligheden bag den megen virak er den innovative Blushield-teknologi, som gør at Diadora kan lave en løbesko, der minimerer løbernes asymmetriske løb, og giver løberen et balanceret skridt hver gang.

Og løberne, ja de har taget den nye teknologi til sig i stor stil. Hvilket også ses på de mange priser, som Blushield løbeskoene allerede har vundet priser til Nordic Running Products Award og I Forms læserpris i 2018.

Men hvad er det for en teknologi, som Diadora har designet, der skaber så meget positiv omtale?

Helt overordnet satte den italienske sportsproducent sig for år tilbage det mål, at de ville designe en sko, som gentænker mængdetrænings løbeskoen. Tesen var fra start, at vi som løbere (og mennesker) alle er forskellige, og derfor kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at de fleste mennesker ikke har symmetriske fødder. Vi er bare ikke selv klar over det. Derudover lider mange løbere af mild eller svær overpronation.

Hvad går teknologien ud på?
Med Blushield-skoen præsenterer Diadora en teknologi, som endelig løser dette problem for rigtig mange løbere. Diadora Blushield tilpasser sig foden og retter op lige der, hvor der er behov for det, og ikke den anden vej rundt, hvor kroppen skal tilpasse sig skoen. Med Blushield har Diadora således skabt en multifunktions løbesko, som yder kraftig støddæmpning til kilometervis af træning på landevejen, samtidig med at den tilpasser sig og reagerer på den måde, du løber på. Med andre ord, en sko som passer til alle, uanset om du er neutral løber eller har moderat behov for støtte diverse steder på foden.

Diadora Blushield tilpasser sig foden og retter op lige der, hvor der er behov for det, og ikke den anden vej rundt, hvor kroppen skal tilpasse sig skoen.

Den nye sko spejler fodens naturlige facon og skubber grænserne for støddæmpning til et niveau som ikke er set tidligere. Kombinationen af den ergonomisk opbygget Morpho Base og de aktive ”kegler” i Nucleus indlægget, som er lavet i SBS Compound gummi, sørger for at alle stød/impacts absorberes og fordeles optimalt, og garanterer et niveau af komfort og støtte, som man ikke tidligere har oplevet.

Med fusionen mellem Morpho Basen og Nucleus indlægget reducerer skoen asymmetrien mellem fødderne, og transformerer ethvert ”skævt” trin til et balanceret trin, samtidig med at skoen yder optimal støddæmpning og kraftoverførsel, hvilket giver dig et langt mere effektivt løb.

Som sådan løser Diadora to af tidens største tekniske udfordringer i løbeverdenen. Nemlig at balancerer løbernes skridt gennem skoenes total design. En udfordringen mange skoproducenter har haft en del problemer med at gøre i praksis, hvorfor mange løbere har måtte ty til at lave få lavet en ny indersål til deres løbesko. Noget som ikke er nødvendigt med en Diadora Blueshield løbesko. Og endnu mere vigtigt: Diadora har lyttet til den megen ny forskning om løbesko og skader, som er kommet de sidste år, hvor den vigtigste anbefaling i sidste ende er, at skoen skal sidde godt og føles behagelig. Dvs. at du som løber aldrig skal købe en sko som føles ubehagelig. Ligesom – hvis du er skadesfri og har ikke haft problemer ved løbetræning – så vælg som udgangspunkt et par neutrale sko.

Læs mere på www.diadora.dk