Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal købe en partoutbillet til Copenhagen Running Festival 2017, så er her et overblik over, hvilke motionsløb, du kan deltage i med din partoutbillet til 199 kroner.

Til august løber Copenhagen Running Festival af stablen og du kan med en partoutbillet løbe med til en række motionsløb henover måneden. En perfekt måde at komme back on track efter sommerferien og afprøve de mange forskellige løbstilbud, som hovedstaden tilbyder. Her er et overblik over de foreløbige motionsløb, som du kan deltage i. De enkelte løb har en normalpris på op til 175,- pr. startnummer, så udover at blive inspireret på festivalen, kan du også spare penge. Uanset hvilken type løber du er, er der masser af muligheder for fantastiske løbeoplevelser.

3. AUGUST / BMW HAVNELØB 

Copenhagen Running Festival starter i år med et brag af et løb til Spartas BMW Havneløb. Som en del af din partoutbillet til Copenhagen Running Festival kan du deltage gratis i løbet (normalpris 130,-).

BMW Havneløb er det sidste af sommerens tre BMW-løb, og det afvikles i smukke omgivelser ved Københavns Havn.

Ruten til BMW Havneløb starter ved Gefionspringvandet (Churchillparken ved Esplanaden) og forsætter rundt om Kastellet. 10kmdeltagerne løber to runder på den 5 km lange rundstrækning. Ruten er DAF-opmålt, og der er væskedepoter med High5-energidrik undervejs.

Detaljer
Dato: 3. august 2017
Start: 18.30 (5 km) – 19.00 (10 km)
Distance: 5-10 kilometer
Normalpris: 130 kr. Gratis med CphRunFest partoutbillet.
Start- og målområde: Ved Gefionspringvandet (Churchillparken ved Esplanaden overfor Kastellet)

11. AUGUST / TRAILMAN

Kom ud i naturen og prøv kræfter med trailløb, som er en af de reneste former for løb, man kan opleve. Som en del af din partoutbillet til Copenhagen Running Festival kan du deltage gratis i løbet (normalpris 175,-).

Tidspunkt og sted offentliggøres senere, men én ting er sikkert: Du skal være klar på at få jord på skoene.

Detaljer
Dato:
11. august 2017
Normalpris: 175 kr. Gratis med CphRunFest partoutbillet.

 

16. AUGUST / WHO IS NUMBER ONE

Løb med i kampen mod kræft! Copenhagen Running Festival arbejder sammen med løbet “Who Is Number One Fun Run”, og i fællesskab løber vi for kampen mod kræft. Det er gratis at deltage og kræver blot tilmelding på deres Facebook side.

“Who Is Number One” er et 5 kilometer langt funrun, der finder sted onsdag den 16. august klokken 18. Løbet er gratis, men der løbes i en god sags tjeneste. Intentionen med løbet er at have det sjovt og i fællesskab være aktive i kampen mod kræft. Det er ikke et løb, hvor det gælder om at komme først, men vise sin deltagelse og opbakning til den gode sag samt at møde nye spændende mennesker med samme positive indstilling til livet. Mottoet lyder “Løb hvis du kan, gå hvis du må!” hvorfor løbet er for alle niveauer.

Løbet har start ved Nationalbanken i Havnegade 5, hvorefter den 5 kilometer lange rute går rundt gennem København.

Detaljer
Dato
: 16. august 2016
Start: Klokken 18
Distance: 5 kilometer
Pris: Gratis
Start- og målområde: Nationalbanken, Havnegade

17. AUGUST /  MIKKELLER AFTENLØB 

Som en del af din partoutbillet til Copenhagen Running Festival kan du deltage gratis i Mikkeller Aftenløb.

Mikkeller Aftenløb kombinerer løb, øl og koncert – med andre ord er det løbet, du ikke vil gå glip af! Vi starter med at løbe 5 km i Fælledparken i skumringen og der er skruet ekstra op for stemningen på Østerbro Stadion med bar og koncert i Sparta Hallen. Som afslutning får alle deltagere serveret vand, High5, snacks samt nybrygget specialøl fra Mikkeller.

Starten til løbet går fra Østerbro Stadion, hvorfra løberne sendes ud i sensommeraftenen i og omkring Fælledparken. Ruten er DAF-opmålt, og der er væskedepoter med High5-energidrik undervejs.

Detaljer
Dato:
17. august 2016
Start: 21.00
Distance: 5 km
Normalpris: 130 kr. Gratis med CphRunFest partoutbillet.
Start- og målområde: Østerbro Stadion, 2100 København Ø

18. AUGUST / HURRICANE RUN 

Som en del af din partoutbillet til Copenhagen Running Festival kan du deltage gratis i det nye løbs koncept Hurricane Run, som er et nyt løbs koncept, hvor ideen er at forbinde trailløb med forskellige fysiske øvelser. Det første løb i løbsserien indeholder simple krops øvelser som lægges ind efter forskellige distancer som perler på en snor og fungere som en pyramide hvor der lægges en ekstra øvelse på ved hver station. Løbet skal gennemføres så hurtigt som muligt og med så korrekt udført teknik som muligt.

Løbet har to formål:

 • At give inspiration til øvelser som kan være med til at styrke og gøre dit løbs træning mere effektiv.
 • Et anderledes løb som vil presse dig på en helt anden måde end du er vant til.

Arrangørerne bag (Monkey Lab og Trailman) har med vilje valgt ikke at gøre det til en konkurrence, men en fart leg mod jer selv og jeres venner, som alle kan være med på. Så er det op til en selv at overholde standarderne for at få så meget som muligt ud af løbet som muligt.

De vil løbende op mod løbet ligge videoer ud med beskrivelse af de forskellige simple standard øvelser, så man kan øve sig op mod løbet.

Rute
Løbsdistancen er et loop på ca 2,5 km startende fra Ugandavej op langs stigen på øst siden Fælleden og over de gamle skytte høje.

 • Start
 • Løb
 • 10 push ups
 • Løb
 • 10 push ups, 10 sit ups
 • Løb
 • 10 push ups, 10 sit ups, 10 lunges
 • Løb
 • 10 push ups, 10 sit ups, 10 lunges, 10 air squat
 • Løb
 • 10 push ups, 10 sit ups, 10 lunges, 10 air squat, 10 burpees
 • Derefter forceres højene.

Ruten løbes 2 gange.

Detaljer
Dato: 18. august 2016
Start: 18.30
Distance: 5 km
Normalpris: 100 kr. Gratis med CphRunFest partoutbillet.
Start- og målområde:Ugandavej 180 (ved Fælleden), 2770 Kastrup

27. AUGUST / HARBOUR RUN 

Copenhagen Running Festival slutter af med Harbour Run, som du kan løbe som en del af partoutbilletten (normalpris 175,-).

Til Harbour Run kan du løbe gennem Nordhavns udvikling og opleve helt nye sider af København sammen med hele familien. Harbour Run er Nordhavns helt eget familieløb, som løber af stablen den 27. august og dermed afslutter Copenhagen Running Festival. Du kan selv vælge, om du vil løbe 5 eller 10 kilometer. I år er der også et gratis løb for børn (op til 12 år) på 2 km.

Løbet foregår i det nye Nordhavn-kvarter, som stadig er i gang med at tage form. At deltage i Harbour Run er derfor en helt unik mulighed for at opleve byens udvikling på første hånd. Ruten snoer sig ind mellem historiske industribygninger, nye arkitektoniske perler og kaj-områder. Der lægges en ny rute hvert år, således at løbet udvikler sig i takt med Nordhavns udvikling, og hvert år er der nye byggerier og destinationer på ruten, som fortæller om byens identitet og udvikling. Kom og vær med til et løb i Københavns nye bydel.

Løbet starter og slutter på Göteborg Plads, hvor der vil være lækker forplejning og børnevenlig underholdning. 5 km løbet starter klokken 9:50, 10 km løbet starter klokken 10:00 og børneløbet starter 9:30.

Detaljer
Dato:
27. august 2017
Start: 9:30 (2km børneløb), 9:50 (5km), 10:00 (10km)
Distancer: 2, 5 eller 10 kilometer
Normalpris: 175 kr. Gratis med CphRunFest partoutbillet.
Start- og målområde: Göteborg Plads, Nordhavn

>> LÆS MERE PÅ CPHRUNFEST.DK ELLER KØB DIN PARTOUTBILLET HER <<