Den danske top triatlet og tidligere europamester Camilla Pedersen, der netop nu er i Barcelona forud for IRONMAN 70.3 Barcelona, løfter nu sløret for at hun stiller op til europamesterskabet i IRONMAN 70.3 der afholdes i Helsingør. Camilla Pedersen vandt i 2015 IRONMAN 70.3 Europamesterskabet og regnes igen i 2017 blandt medaljekandidaterne.

Med Camilla Pedersen ankomst til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet øges de danske medaljechancer hos kvinderne, hvor også stærke danskere som hjemvendte Helle Frederiksen og fremadstormende Maja Stage er med, og målet for Camilla Pedersen er da også en podieplacering:

“Jeg glæder mig rigtig meget til IRONMAN 70.3 Europamesterskabet. Rammer jeg dagen, så både tror og håber jeg på det er nok til plads på podiet. Konkurrencen bliver hård, der har aldrig været et stærkere felt til et mesterskabsstævne i Danmark, og der er mange som kan gøre selv gældende. Men det er også motiverende,” siger Camilla Pedersen, der glæder sig til den stemning der forventes at blive i Helsingør:

“Der er altid en kanon stemning til IRONMAN konkurrencer. Og med deltagerrekord blandt age group deltagerne, bliver det rigtig sjovt. Så jeg håber tilskueren kan give lidt ekstra vinger på dagen.”

IRONMAN: Camilla gøre det ekstra interessant set med danske øje

Hos arrangørerne fra IRONMAN glæder man sig over Camilla Pedersens deltagelse:

“Camilla Pedersen tilfører ekstra kolorit til mesterskabet og gør det set med danske øjne endnu mere interessant. Sammen med Helle Frederiksen og Maja Stage så har vi nu tre rigtig gode danske bud hos kvinderne, i forhold til topplaceringerne. Camilla har vundet IRONMAN 70.3 europamesterskabet før og ved hvad det kræver at vinde. Men vi vil gerne opfordre til, at tilskuerne gør, alt de kan for at give de danske deltagere et ekstra rygstød, for konkurrencen bliver virkelig, virkelig hård og det kræver en på alle måder helstøbt indsat af triatleter såvel som tilskuere, for at sikre danske medaljer,” siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef hos IRONMAN i Danmark.