fbpx

Hvad end du selv er på jagt efter ønsker, eller du vil glæde en, du holder af med den perfekte gave til løberen, så læs med her. Vi har fundet nogle bud på gaver til at lægge under juletræet til løberen anno 2017.

SKECHERS GORUN 6
– TIL DIG, DER VIL HAVE EN NEUTRAL LETVÆGTSLØBESKO

Denne opgradering af Skechers GoRun-model har fået en ydersål af ?Flightgen?, hvilket vil sige, at den er blevet endnu lettere, men stadig med masser af stødabsorbering. Det vil sige, at en str. 37 nu vejer 150 gram, hvor den tidligere version vejer 170 gram. Overdelen består af en åndbar kompressionsstrik, som giver en komfortabel, tæt og sokkelignende pasform ? og gør dem ekstra behagelige at have på. Den er lavet med den særlige M-Strike, som fremmer landing længere fremme på foden pga. sålens opbygning. Sålen er ligeledes forstærket med en let og slidstærk ydersål, som giver et ekstra godt vejgreb.

Vejl. pris: 1.099,-
Web: skechers.com

CEP HÆLSPORE BANDAGE
– TIL DIG, DER LIDER AF HÆLSPORE

CEP har udviklet en ny hælspore bandage, der støtter svangsenen og afhjælper ømhed og smerter i hæl/fodsål som følge af overstrækning. Den støtter op om svangsenen ved hjælp af en særlig kompressionsvævning og har massagezoner i hælseneområdet for øget blodcirkulation. Er både til løb og hverdag.

Vejl. pris: 400,-
Web: cepsport.dk

THERMONET BUFF
– TIL DIG, DER VIL HOLDE HALS OG HOVED VARME!

Det nyeste skud på stammen fra Buff er deres Thermonet halsedisse, som er strikket af Primaloft garn, som – idet det er meget tyndt – giver en ekstra tæt i struktur i microfibermaterialet og derfor er 4 gange varmere og meget mere vindtæt end en original Buff. Halsedissen har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder og er et ?must? til at holde varmen til vinterløb.

Vejl. pris: 200,-
Web: buff.dk

 

 

M1 BY MIIEGO
– TIL DIG, DER VIL HAVE TRÅDLØS MUSIK I ØRENE

Danske Miiego er kommet med et sæt nye trådløse behind-the-ear sportshøretelefoner uden generende ledninger med en batteritid på 8 timer, fokus på lydkvaliteten og en vægt på kun 21 gram. De er designet med anti-slip ear-hooks, der skal være med til at sikre en stabil og meget behagelig pasform, så du kan koncentrere dig om dit løb. Derudover har de ind- og udvendig NANO-teknologibeskyttelse og tåler derfor al slags vejr og vind ? samtidig med at de er sved- og vandafvisende. Du støtter samtidig op om en dansk udstyrsproducent, hvilket vi altid er fortalere for her på redaktionen.

Vejl. pris: 699,-
Web: miiego.com

NIKE SHIELD LØBEJAKKE
– TIL DIG, DER VIL HOLDE VARMEN

Nike Shield-løbejakken kombinerer regn- og vindresistent materiale med ventilationszoner, hvor du bliver mest varm. Jakken har lufthuller på bryst, albuer, og den øvre del af ryggen sikrer luftgennemstrømning og har desuden en elastisk kant og træksystem på hætten, som holder den på plads, når du løber. Den har ligeledes refleksdetaljer, så du bedre kan ses i mørket.

Vejl. pris: 900,-
Web: nike.dk

 

GARMIN VÍVOACTIVE 3
– TIL DIG, DER VIL MÅLE DIT LØB

Den nye version af Garmins Vívoactive GPS-smartwatch er kommet på gaden nu. Uret har en række indbyggede apps, som kan måle dit løb og anden aktivitet som svømning og yoga – og har bl.a. håndledsbaseret pulsmåler samt en estimering af VO2-max og ?fitnessalder?, samt hvordan du bedst undgår stress. Uret har en batterilevetid på op til 7 dage i smartwatch-tilstand og 13 timer i GPS-tilstand.

Vejl. pris: 2.799,-
Web: garmin.dk

SAUCONY PEREGRINE 7 ICE+
TIL DIG, DER VIL HAVE EKSTRA GODT GREB

Vil du gerne være sikker på at kunne løbe hele vinteren? Peregrine 7 Ice+ er den nyeste version fra Saucony, som er lavet med Vibrams Arctic Grip, som skal sikre dig, at du ikke glider i det glatte uføre – selv på is! Skoen er ligeledes lavet til at kunne modstå lave temperaturer og har den særlige Everun-konstruktion i topsålen, som giver et bedre afsæt på løbeturen. Den har desuden RunDry foring, som holder sveden væk og skoen tør.

Vejl. pris: 1.500,-
Web: saucony.dk

Artiklen er fra LøbeMagasinet #101. Bestil abonnement på Løbemagasinet her.