Så er der nyt fra Nike, som nu kommer med tre nye udgaver af deres Free-modeller.

Succeskriteriet bag videreudvilingen af Nikes tre Nike Free modeller 3.0, 4.0 og 5.0 er lethed og stabilitet. Et mål der blandt andet sikres med Nike Flywire teknologi, som sikrer stabilitet omkring midtfoden og vristen, med tråde der trækkes fra skoens sål op over foden.

Både 3.0 og 4.0 er derudover produceret i det sømløse fleksible materiale flyknit, der sikrer komforten og holder foden på plads. Skoenes forcer er således lethed, stabilitet og et rent design uden sømme, hvilket formindsker irritation og optimerer pasformen.

Nike skriver derudover, at fordelene ved Flyknit materialet ikke kun stopper ved fordele for den enkelte, men faktisk er fordelagtigt i et produktionsøjemed, da  selve sokkekonstruktionen formindsker spild af materiale.

Nike Free-serien er baseret på konceptet om at lade foden arbejde på en naturlig måde og tillade fodens eget bevægelsesmønster, samtidig med at foden støttes. Et bud på hvordan dette gøres endnu bedre, byder Nike på med deres nyeste version af deres Nike Free modeller og her på redaktionen ser vi frem til at tjekke de nye modeller ud i forårsvejret.