2013_SEMA_LIFETIME_RAV4_1En bil med et varmt bad, gear-opbevaring, tørretumbler, massagesæde, køleskab med energidrikke, blender, integreret iPad og meget mere! Det lyder urealistisk tænker du nok, men nej den er god nok.

Toyota har i samarbejde med deres sponserede triathleter og fitness firmaet LifeTime, udviklet bilen RAV4.  Bilen er det ypperste indenfor gear til aktive mennesker, idet den har et decideret triathlon tema. Her er lidt om, hvad denne specialdesignede ‘tri-bil’ kan tilbyde:2013_SEMA_LIFETIME_RAV4_3

Efter at have gennemført et triathlon står man tilbage med trætte muskler og vådt grej. Så tænk at have mulighed for restitution med det indbyggede brusebad på bagsædet, med en kapacitet på 20 liter varmt vand. Efter dit varme brusebad kan du så tørre dit våde grej i tørretumbleren, sætte dig på forsædet og nyde en shiatsu massage, mens du tjekker statistikker og resultater fra dit løb på den integrerede iPad.

2013_SEMA_LIFETIME_RAV4_8For at kunne fylde dine energidepoter op igen, står der på bagsædet at et lille køleskab fyldt med vand, energidrikke og snacks. På taget kan du spænde to cykler fast, så du altid kan have dem med dig.

Bilen bliver i øjeblikket vist på SEMA-showet i Las Vegas, USA. Derefter skal den benyttes af Toyotas sponserede triathleter – som har været med til at udvikle bilen. Vi overvejer, om de mon ikke kunne tænke sig at sponsorere os her på løberne.dk…

Fotos © Toyota 2013